Tema: Re: Kokia danga virtuves grindims?
Autorius: Sail
Data: 2017-08-17 10:57:06
Reik cepelinus kept keptuvej neuzdengus. Puikiai taskosi visur.

Yra variantu, kur sienos prisitasko, ir nieko nepadarysi.


"gopenzo" <no@email.lt> wrote in message 
news:on3fqh$lju$1@trimpas.omnitel.net...
> pas mane irgi laminatas. kolkas jokių nusiskundimų. neįsivaizduoju ką ir 
> kaip reikia daryti, kad riebalai piltųsi ant grindų :)
>
> On 2017-08-17 09:17, bzik wrote:
>> 10m. virtuvės zonoj laminatas. Jokių nusiskundimų. Gaminama kasdien, 
>> kartais daug.
>>
>> "Sail"  wrote in message news:on3aga$gob$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Isivaizduokit kad yra virtuve, kurioje kasdien ruosiamas maistas.
>>
>> Kokia praktiskiausia grindu danga (be plyteliu)? Plyteles kaip ir ok 
>> butu,
>> bet grindys saltos gaunasi.
>>
>> Kita vertus, kai matau tokia virtuve kur ruosiamas maistas, net
>> neisivaizduoju kokia dar danga atlaikytu visus tuos riebalus ir valymus.
>>
>> Esu mates plyteliu imitacija, padaryta is bbz ko, bet atrode neblogai, ir
>> net po 10 m eksploatacijos danga dar nebuvo pazeista. Taciau kas tai per
>> danga - nezinau.