Iki brandinimo dar nedaaugau. Nors minciu jau kyla. Perku is Ulonu turgelio, retsykiais is Steak Supply. Dar viena vieta uzmaciau kur pardavineja - ant greitkelio prie Reseiniu kabokas Nikola. Kada grizdamas is KLP sustosiu paimt paragaut. Uzdaras indas - elementarus stiklinis troskinimo bliudas su dangciu. Jame paprastai steikas "pailsi" kol kiti kepa. Paskutini iskepusi ikrauni, uzdengi ir palieki dar 5-10 min kol visi prie stalo suseda. "fenix@w" wrote in message news:onh8th$pam$1@trimpas.omnitel.net... 2017.08.22 15:33, qwerty rašė: > Koks steikas orkaitej? Gerai ikaitinta keptuve ir gerai brandintos > jaucio mesos smotelius 2-3 cm storio is abieju pusiu pakepi po 1.5 min. > Tada dar palieki 5-10 minuciu uzdaram inde. kaip brandini? ir kaip ta dalis su palikimu uzdarame inde? p.s. steika galima "damushti" ir orkaiteje ant mazos temp