as zinau kaip ir is ko daryt, ir nekarta esu dares. pirkit rektifikuota spirita, arba gera viski. tie, kas moka padaryt gera samane - tikrai nepardavines, nes pyzdec kaip brangu. mano tevas moka padaryt samane is liankisko spirito. visi pazystami giria, ir liaupsina :) viskis yra bespalvis. spalva yra del brandinimo. arba dazymo, jei tai viskio skonio gerimas, kaip kad walkeris. On 6/17/2019 13:59, Sail wrote: > Nebent darai pats - tada bent zinai, is ko ir kaip padaryta. > > Viski mes irgi nezinom is ko daro. Tikim kad viskas ok, bet jei > paziuresi i Johno Walkerio sudeti, matytsi, kad daziklis yra karamele. > > Tarp kitko, salyklo gamybai nereikalingas grudu dziovinimas po > daiginimo. Galima is karto malti sudygusius grudus ir juos naudoti. > > Yra teke ragauti labai neblogos dzukiskos samanes. Kaip daryta nezinau, > bet galutinis produktas buvo geras. > > > > "shadow" <shadow.arth@yahoo.com> wrote in message > news:qe7ue2$n1r$1@trimpas.omnitel.net... >> Kipsas > Wrote in message> O gera samanė kvepia duona. > > - su salyga, kad dar gudziais laikais yra teke dalyvaut tikram > gamybos procese (su rugiu/kvietrugiu daiginimu, dziovinimu, > trynimu/kapojimu (ne malimu); raugimu bei varymu), tai puikiai zinau > koks realiai buna kvapas. > Gal pries 10meti bandziau surasti ant Lt autentisko produkto. Visi kaip > vienas tvirtino: 'sita tai kvepia duona' . Deja...tas 'kvapas' > isgaunamas gan paprastai - i bet kokia broga primetant juodos duonos > kriauksliu ir su natur produktu tai neturi nieko bendro. Taip ir likau > nerades... > Teisybe zmones sako-kone bet koks tikras viskis bus garantuotai labiau > grudinis alkoholis, nei kad ir pati 'geriausia' siu dienu samane > > - > >