Alu geri? Samane - tai tas pats alus, tik distiliuojant nupilami pirmi 5%, kuriuose buna pagrindinis brudas. Kame problema? As matau tik viena - paprastuoju atveju samanes daugiau prilupt galima, nei alaus. Bet jei gert ta pati alkoholio kieki, tai samane 100% geriau. "fenix" <kazkoks@kazkaip.com> wrote in message news:qe8qj1$l1c$1@trimpas.omnitel.net... > 2019.06.17 14:44, shadow rašė: >>> Kipsas > Wrote in message> O gera samanė kvepia duona. >> >> - su salyga, kad dar gudziais laikais yra teke dalyvaut tikram gamybos >> procese (su rugiu/kvietrugiu daiginimu, dziovinimu, trynimu/kapojimu (ne >> malimu); raugimu bei varymu), tai puikiai zinau koks realiai buna kvapas. >> Gal pries 10meti bandziau surasti ant Lt autentisko produkto. Visi kaip >> vienas tvirtino: 'sita tai kvepia duona' . Deja...tas 'kvapas' >> isgaunamas gan paprastai - i bet kokia broga primetant juodos duonos >> kriauksliu ir su natur produktu tai neturi nieko bendro. Taip ir likau >> nerades... >> Teisybe zmones sako-kone bet koks tikras viskis bus garantuotai labiau >> grudinis alkoholis, nei kad ir pati 'geriausia' siu dienu samane >> >> - > > pagaliau kazkas pastate i vieta tuos pilstuko varytojus. > man net siurpas varo, kaip realaus QC neturintis produktas apipintas > visom tom nesamoningom legendom >