Tema: Re: apie alaus gamyba
Autorius: Vytooks
Data: 2012-10-08 14:37:10
Žiuriu neblogai samanės užsitavarinai.
Šiais metais gerewsiai daryti kalvadosą. Nuo jo kitą dieną galva kaip agurkėlis ;)

> Oi ne, su pjuvenom pornografija. Paskaityk inteneto resursus, ten chebra 
> viska isbande.
> 
> Backa turi buti deginta ir pries tai ismirkyta.

>> Tai tu su ažuolinėm pjuvenom užpilk, bus greičiau :DDD
>> gaila tik susigers nemažai, tai paskui neiškoši
>>
>>>O po alaus jau galima pereit prie samanes.
>>>
>>> Pabandziau pirktine samane palaikyt azuolinej backoj, tai transformacija
>>> tiesiog fantastiska. Dar tik 8 menesiai, o gerimo jau pazint sunku. 
>>> Netoli
>>> iki viskio.
>>
>>>> Pirma pasizaisk su gira. Jei neuzknis, pereik prie alaus :)
>>
>>>>> na as suprantu kad ten buna 10l ir reikia laukt dvi savaites, bet va 
>>>>> man
>>>>> idomu kas kaip vyksta
>> 
> 
>