Tema: Re: apie alaus gamyba
Autorius: Sail
Data: 2012-10-08 17:15:15
Pataikei cia. Draugelis 50 ltr vyno tuo tikslu pastate, gruodzio gale reiks 
kalvadosa daryt, kaip tik nauja aparatura isbandysim.

O uzsitavarinau mazai, be to, angelai is backos geria, tai manau ten daug 
tikrai neliko. Bet eksperimentas vertas buvo, tikrai pamaciau, koks 
skirtumas gaunasi.



"Vytook's" <NO-SPAM-vytautas59@inbox.lt> wrote in message 
news:k4udt6$lff$1@trimpas.omnitel.net...
> Žiuriu neblogai samanės užsitavarinai.
> Šiais metais gerewsiai daryti kalvadosą. Nuo jo kitą dieną galva kaip 
> agurkėlis ;)
>
>> Oi ne, su pjuvenom pornografija. Paskaityk inteneto resursus, ten chebra
>> viska isbande.
>>
>> Backa turi buti deginta ir pries tai ismirkyta.
>
>>> Tai tu su ažuolinėm pjuvenom užpilk, bus greičiau :DDD
>>> gaila tik susigers nemažai, tai paskui neiškoši
>>>
>>>>O po alaus jau galima pereit prie samanes.
>>>>
>>>> Pabandziau pirktine samane palaikyt azuolinej backoj, tai 
>>>> transformacija
>>>> tiesiog fantastiska. Dar tik 8 menesiai, o gerimo jau pazint sunku.
>>>> Netoli
>>>> iki viskio.
>>>
>>>>> Pirma pasizaisk su gira. Jei neuzknis, pereik prie alaus :)
>>>
>>>>>> na as suprantu kad ten buna 10l ir reikia laukt dvi savaites, bet va
>>>>>> man
>>>>>> idomu kas kaip vyksta
>>>
>>
>>