kaip nufiltruot iš mėsos visus tuos mineralus kartu su siaubingu kalciu? O tai gausis, kad gersiu arbatą švarią, o suvalgęs 100 gramų mėsos vėl prisirysiu bent 1 gramą tų pačių mineralų. kam tada tos išlaidos filtrams ir laiko gaišinimas, jei vistiek PZDC? Nors kita vertus, pinigų judėjimas yra gerai turint omeny išėjimą iš krizės ir pramonės, logistikos, prekybos skatinimą, palaikymą "KaroliS" <1@1.com> wrote in message news:k47gka$mdk$1@trimpas.omnitel.net... > nu va kaip ir aisku , belieka klausimas kas geriau ar kalkes nusede akmenim > arbatinuke, ar nenusede arbatoj?:) Минеральных веществ в мясе от 0,8 до 1,3%. Из макроэлементов в мясе присутствуют натрий, калий, хлор, магний, кальций, железо и др. Из микроэлементов — йод, медь, кобальт, марганец, фтор, свинец и др.