Tema: Re: su spiningu Juodkranteje
Autorius: eyafalayokull
Data: 2012-08-27 17:16:13
Ką tik iš Alandų, atsigaudžiau ešerių iki soties, visi po 300 - 500 g, 
mažesni  keliavo augt.

Mažesni į rūkyklą, didesnius filiavom. Pjaunu abipus viršutinio peleko, 
kartu su šonkauliais. Tada nupjaunu odą.
Šonkauliukai, kai iškepa labai skanūs ir lengvai pasišalina, be to 
gabaliukai gaunasi didesni :)

"Daiva D." <ddaiva@mailasnetikras.lt> wrote in message 
news:k1fanv$qf7$1@trimpas.omnitel.net...
>O aš džiaugiuosi, kad ne visi suprato, kad ešerį lengva valyti - yra tokių 
>žvejų, kurie bijo to vargo ir visus ešerius man atveža :)
>
> Tiesa - kad ir kaip lengva juos valyti, bet vis dėlto reikėtų spec. 
> pirštinės, kad rankų nenutarkuotų.
>
> "kaleda" <nebobu@reikalas.lt> wrote in message 
> news:k1f70j$lgq$1@trimpas.omnitel.net...
>> Jei eseri kepi - nereikia nei skusti.
>> Prapjovei, batareikas lauk.
>> As tuo paciu ir ziaunas ismetu
>> ir vsio - ant keptuves.
>> Jei smulkesnis eserys - zvynai kaip ir lyno suskrunda, ir galima su
>> viskuo valgyt.
>> Jei stambesnis - skura lengvai kepto nusiima.
>>
>> Eserys - viena lengviausiai valomu zuvu :D
>>
>>
>> --
>> Kaleda