Aciu labai butinai isbandysiu "Romas" <rk@centras.lt> wrote in message news:gs1ffc$k6e$1@trimpas.omnitel.net... > zuvi supiaustai pagal pageidaujama dydi, bet stimele galima ir > nepiaustyti, > tik nuimti galva, ir isimti vidurius > dedi i dezute ar kitoki inda, sumaisai su svogunu smulkintu > pusiau griezinukais. Dedi druskos, lauro lapa, pipira juoda. > Uzpili 9% acta kad apsemtu, ir tokiai zuviai kaip strimele uztenka 12-15 > min > buti acte, bet kas 3-5 min reikia zuvi pavartyti , kad susiglaude vietos > irgi gautu > acto. > nupili acta, jei nori svelnesnes silkes leisk ilgiau actui nusivarveti , > gali valgyti is kart. > jei nori dar skaniau ( bent man tai yra) , supiaustai antra svogunu norma, > dar pabarstai malto pipiro , ir uzpili megstama aliejaus rusimi kad > apsemtu. > po nakties su karstomis bulvemis .....skanuuuu > > 2 Kg valytos zuvies > 2 vidutines galvos svoguno ( jei su aliejumi X2) > desertinis be kaupo saukstas druskos > gal 6 -8 pipirai, pora lauro lapu palauzyk > ziupsniukas maltu pipiru. > kam patiks - keli gvazdikeliai. > svogunas tik tikras, ne spalvoti > > skanaus > > romanas > > "Žemaitis" <audriusl@milda.lt> wrote in message > news:gs1aid$b6f$1@trimpas.omnitel.net... >> Reikia firminio receptuko kaip pagaminti skania silke is sviezios >> strimeles - yra teke ragauti Klaipedoje, bet tikro recepto pagal kuri >> galetum pats pasidaryti neisduoda. Gal kas pasidalintumete :) receptu :) >> >> -- >> Pagarbiai >> >> Audrius >> >> > >