Viktorija wrote: > pats astunkojis skonio neturi jokio (kaip kiausinio baltymas panasiai) > visa esme kokiais prieskoniais ji apibarstysi ir su kokiais priedais > (bulvem, vynu, etc) valgysi. tai kaipo jis pats savaime kaip maistas > prasmes neturi. tik gaminimo procesas labai idomus :) tai cia viskas del > veiksmo, o ne del rezultato :)nu bent jau man taip pasirode... gal > kitiems kitaip. > tai kad zmones ji dazniausiai naudoja tik kaip tapa, bent jau cia andaluzijoje, pvz kai nusisaunu imetu i kamera uzsaldau, nes jei neuzsaldysi tai vos sukramtyt eina :) ir tada ant planchos (kas nera keptuve, tas zodis velniskai daug reiksmiu turi :) tada valgai tuos koju galiukus su aluciu, visa kita metu i siuksline :) Jei ji daryt kaip sakei su bulvem su viskuo... nzn speju, kad tikrai turetu ne kas but toki baltymu gumula dideliais kiekiais vartoti :) Kalmaru ziedai irgi skanu, va hibia jau nelabai... nors cia skonio reikalas. P.S. Maniskis pats pirmas "grazuolis" pries patekdamas i kreukle atrode sitaip :)