> Tai yra mitas. Extra virgin kepti yra labai netgi gerai. Visas vidur > emis tame aliejuje kepa ir verda jau t kstan ius met . hmmm... nepagalvojau. Logikos yra, nors siaures rytu regionai ir ant saulegrazu aliejaus irgi ta pati tukstancius metu daro :), jei jau tokia logika vadovautis... O kokie kinieciai - ir ant soju aliejaus... > Vienu od iu, neperkaitink keptuv s (ji neturi r kti kaip kaminas) ir > kepk sau sveikat . vadinasi panasiai kaip kad kepti su sviestu [ech - taip megdavau kiausiniene su sviestu :(... dabar nebent baltyma pasikekti galesiu :)] > Gal jie ir atsparesni kar iui, bet sveikatingumo po i riu ir > aromatin mis/skonin mis savyb mis jam stipriai nusileid ia. net nesigincysiu, jei sneka eina apie nekaitintu produktu vartojima > is > well above the ideal temperature for frying food (180? C) hmmm... O tai keptuvej kokia temperatura buna? Kazkaip niekad neteko susidurti ir matuoti - juk cia ne orkaite...? > even > when it is re-used several times for frying." va cia tai nereikia lia lia :) S.