Viena pastabele. Reikia ne paprastuju kmynu(Carum carvi), o romos kmynu(Cuminum cyminum). Nes skonis ir kvapas visiskai skirtingas. Gipsas wrote: > nu vat pasidalinisiu savaitgalio recepteliu is jautienos..gana skanus > reikalas, ir kas svarbiausia paprasta ir greita paruosti: > > > jamam 1 svoguna, keleta skilteliu cesnako, 1 astriaja raudona paprika, > viska smulkiai supjaustom, ir pakepinam pora minuciu alyvuogiu > aliejuje..Tada dedame kokius 500 gr. jautienos farso, apkepame, kol > pakeis spalva ir taps birus..Tada ipilame 1 litra jautienos sultinio (2 > kubeliai), dedame koki 100 gr. adzikos arba astriuju papriku padazo, > sauksta kmynu, sauksta raudonosios paprikos mileteliu ir viska > paburbuliuojame kokias 5 minutes,po to idedame stambiai pjaustyta > raudonaja paprika ir dar 5 minutes paverdame. > Valgyti reikia su Nachio trashkuciais, uzhkeptais suriu. > > Skanaus, mieli gurmanai