Bet tai bbd kiek reik puikios medienos sudegint, norint gauti tą patį kiekį anglių. Žinau koks skonis ant grynai beržinių angliu, uosinių ir (čia jau - gurmaniškumas) įmetus vieną pliauską obels. Bet kasdieniam baliui pirktinės anglys yra gėris. O Skysti naudojam labai saikingai: porą saujų anglių sumyžam padegamuoju skysčiu, bet ne tuo smardalu, o bekvapiu (nu beveik) iš sanitekso (kitur nemačiau). Tada įsidega tos anglys, metam ant jų kalną šviežių, iš maišo Kai dalis įsidega - paskleidžiam per mangalo plotą. Po 10 min galim kabint iešmus "ShowmanaZ" <a@aa.aaa> parašė naujienų pranešime:h98ipi$769$1@trimpas.omnitel.net... > Nesinaudoju pakuotom anglim. > Nesinaudoju patrafininiais padegamaisiais skysčiais. > Visą tai vadinu dyzeliniu šašlyku. > Skamba kaip iš aukšto. > Nu bet sori, nėra man sunku pasiėmus keletą pliauskų jas sudegint iki > _kvapnių_ žarijų, o ne _sterilios_ vakuuminės anglies su nuostabiu dyzelio > prieskoniu. > Ugnį reik mylėt. Anglys betonkių ir kartonkių gyventojams su mikrobangėm, > gliutomatu ir alaus pakaitalais. > Sori, kad piktokai, bet... > > > -- > Pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt >