cia ne visai i tema, bet prie temos: Apie silkes be galvos, isdarinetas ir be kaulu. Eina kalbos, kad silkeje (matyt, ir kitoje zuvyje) kaulai istirpinami panardinus viska i koki tai skysti. Valgant to skyscio likuciai siek tiek tirpina ir zmogaus kaulus, ko pasekoje silkiu megejui jie gerokai prareteja. Taip pat dumo skonio silkuteje prideta truco, kurio labai griezta apskaita. vienos imones gamybos technologe pasakojo, kad labai panasi i to skyscio konsistencija jai is zidinio kazkada isbego-juodas dumais dvokiantis skystis-sake, kad lygiai toks pat. taip pat sake, kad tarybiniais laikais tokie priedai, kaip salietra, buvo grieztai rasomi i raudona sasiuvini. Siandien salietra nebenormuojama, t.y., nepatenka i raudona sasiuvineli. tai sulyginkit, jei salietros nebeskaiciuoja, o dumo skonio griezta apskaita, kas tai per niekas.. "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:gmorav$rt0$1@trimpas.omnitel.net... > sveiki, > > kad jau prasidejo kalbos apei forshmakus, taigi noreciau uzduoti durna > klausima: "kas jums yra gera silke?" Kas nusako ta geruma ar skanuma? Tipo > kuo riebesne? nesuri? dar kokia nors? :) Ir kaip isirinktki gera turgej ar > pardej "gera" silke? i ka atkreipti demesi > > nu durnai chia paklausiau...