Autoriai skirtingi, bet saldytuvas vienas :) Vat reiks pasiaiskint kokia ten brinza. As kaip anksciau neragaves......, o kad brinza pasake savininke. Pasiaiskinsim. "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:gnbcnn$rqu$1@trimpas.omnitel.net... > nu taip, bet abiejų citatų autoriai skirtingi :) > Tai belieka išsiaiškinti, ar ten tikra brinza ar ne :) > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:gna1nk$vqj$1@trimpas.omnitel.net... >>">>> Mums tai labiausiai patinka ozkos suriai su aitriaja paprika, su >>>>> pipirais ir cesnakais, su paprika, su zolelems ir t.t., brinza, >>> >>> Stop! Ar teko ragaut ta brinza? >>> >>> >> O tau teko? Nepatiko? Mums iš tos ožkos sūrių moteriškos viskas labai >> patinka (tiesa, saldžių sūrių neperkam, nemėgstam, bet aštrius ir sūrius >> visus imam)." >> >> >> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:gna12r$v87$1@trimpas.omnitel.net... >>> Taip, bet rodos ir nesakė, kad iš ožkos? Mano supratimu, citatoje brinza išskirta į atskirą kategoriją :) >>> >>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:gna08s$ueb$1@trimpas.omnitel.net... >>>> šiaip brinza tai iš avies pieno >>> >>>>>>> "ROOTS" <roots@dtiltas.lt> wrote in message >>>>>>> news:gn67h4$58a$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>>> Mums tai labiausiai patinka ozkos suriai su aitriaja paprika, su >>>>>>>>> pipirais ir cesnakais, su paprika, su zolelems ir t.t., brinza, >>> >>> Nors kita vertus, va ką radau: >>> Брынзу вырабатывают из пастеризованного коровьего, буйволиного, овечьего и козьего молока или их смеси.