"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hov8v9$b4h$1@trimpas.omnitel.net... >> Siaip tai, tokius teko valgyti is lenkisku palstikiniu indeliu, kur jie >> buna sufarsiruoti su mozarela, tik kad padlos yra brangus. Todel yra >> noras paciam ju uzsiauginti Jie panasus I mazus varpelius. Teko tokiu >> matyti Azuozeriuose pas viena moterele, bet pernai metais ir pas ja jie >> nebeuzaugo ir seklos liko prarastos. > > Pasikuociau internete ir radau parodyti kaip jie atrodo : > > http://www.sodai.lietuvoje.com/Paprikos.htm > > Jeigu kam bus sansas tokiu uzsiauginti, tai butinai tai padarykite - > tikrai labai subtilaus skonio cili pipiriukai! Tokie: http://allegro.pl/item967385187_bishop_crown_ubatuba_cambuci_chili_papryka_gratis.html o gal tokie: http://allegro.pl/item967396751_red_latern_chili_nasiona_papryka_gratis.html ? Na o cia daugiau galima paieskoti: http://allegro.pl/listing/search.php?string=papryka&from_showcat=1&category=12920&description=1 Matai, butum kiek anskciau garsiai pasvajojes, atvezciau sestadieni i Vilniu ;), mamai pirkau skirtingu seklu, tai vienas pakelis daugiau, vienas maziau...