stai radau toki netiketai gera indishka burokeliu paruosimo buda: Jamame 3 vidutinius burokus ir juos isverdame, turetu buti truputi dar kietoki, nepervirti... 1 arb. saukst. kalendros, kumino, dziovintus chili pipiriukus (as naudojau birds eye ,dejau 3-4 vnt,) sutriname piesteleje. metame visai tai i pakaitinta alyvuogiu alieju (spizine keptuve labai tam tiks), dedame 3-4 skilteles smuklinto cesnako, pakepiname apie 1 minute. Tada dedame virtus burokelius supjaustytus sklitelemis, apkepiname dar kokia minute juos. Tada idedame sutarkuoto imbiero (koki kaupina sauksteli), 1 laimo sulciu ir sutarkuota jo zievele, 1/4 saukstelio kardamono (kas nebijote astraus kartumo - galima ir daugiau:), idedame druskos, pipiru jau nebutina, nors raso kad reikia..:) Truputi pakepiname ir uzpilame visa sita geri kokoso pienu, kokia 200 ml, patroskiname uzdenge 3-4 minutes. Dedame i lekste, paslakstome padazheliu, viska pabarstome kapotos kalnedros ar petrazoliu (geriau naudoju petrazoles, kalendra kazkaip man blakemis atsiduoda) lapeliais..patiekalas paruostas! P.S. Antra diena irgi labai skanu, labai puikiai suejo prie samanes