dazneu tenka matyt kad su sviestu taip daroma. nu bet su oiliejum gal lengveu mozojasi ;) "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:2p2t7m2kj67f$.17s0q4v5d1fkw.dlg@40tude.net... > On Mon, 12 Apr 2010 17:52:17 +0300, 0.5 B wrote: > >> Sveiki gyvi, broliai ir sesės gurmanai, >> >> Mažu žinot, kaip daromas tas tikrasis rudas tirštokas steikų padažas? >> toks jausmas, kad vien jis duoda pusę skonio patiekalui.. :) > > Aš neprasidedu su tais steikiniais padažais, o darausi tokį: > druska, česnakas, stambiai malti pipirai (naudoju Santa Maria penkių > pipirų > mišinį) + smulkiai sukapotos šviežios žalios prieskoninės žolelės > (kokios - > jūsų fantazijos ir skonio reikalas). Į šitą mišinį pilu truputį aliejuaus > ir padarau apytirštę košę. Na ir jos užmozoju ant iškepto steiko. > > Steiką kepu nemarinavęs, nesūdęs ir be prieskonių. > > -- > Edvinas