Cia drisciau nesutikti. Tai kam tada i plova det zira, barbarisus? Arba i charcio tkemali ar granatu sultis? Komerciniams tikslams gal ir ne, bet del saves finansiskai nenubiednesi jei plovo puodo ar saslo keletos kg., kaina isaugs 5 litais. O skoni tikrai keicia (iki dabar atsimenu kazachiskos avienos saslo skoni, o paprasciausia pasirodo marinuoja tik svogunuose apie 2val., ir su keleta ju vietiniu prieskoniu, kuriu taip ir nesugebejau isiaiskint). Juk pigiausias plovas butu prisivirt ryziu su mesa ir uzsipilt kecupo, sasla kept marinuota acte ir tik su svogunais bei pipirais ar ne taip? "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hq27cc$3u3$1@trimpas.omnitel.net... > > > "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> parašė naujienų > news:hq24lc$vq$1@trimpas.omnitel.net... >> prie progos pasversiu ta didiji, o siaip mazas maisiukas kokiems dviems - >> trims kg berods apie 30 rubliu > > Vis vien ne pigiai. Ziurek ant kiek pabrangsta pats saslas, jei naudoti > tokius brangius prieskonius. Nematau tikslo nei del saves tokiu naudoti, > nei komerciniams tikslams - neapsimoka nei finansiskai, nei ten skonio > kazkokio tai ypatingo prides.