Tema: Re: Prieskoniai Karaliauciaus turguj
Autorius: foxaz
Data: 2010-04-14 09:45:33
Cia drisciau nesutikti. Tai kam tada i plova det zira, barbarisus? Arba i 
charcio tkemali ar granatu sultis? Komerciniams tikslams gal ir ne, bet del 
saves finansiskai nenubiednesi jei plovo puodo ar saslo keletos kg., kaina 
isaugs 5 litais. O skoni tikrai keicia (iki dabar atsimenu kazachiskos 
avienos saslo skoni, o paprasciausia pasirodo marinuoja tik svogunuose apie 
2val., ir su keleta ju vietiniu prieskoniu, kuriu taip ir nesugebejau 
isiaiskint).
Juk pigiausias plovas butu prisivirt ryziu su mesa ir uzsipilt kecupo, sasla 
kept marinuota acte ir tik su svogunais bei pipirais ar ne taip?



"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hq27cc$3u3$1@trimpas.omnitel.net...
>
>
> "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> parašė naujienų 
> news:hq24lc$vq$1@trimpas.omnitel.net...
>> prie progos pasversiu ta didiji, o siaip mazas maisiukas kokiems dviems -
>> trims kg berods apie 30 rubliu
>
> Vis vien ne pigiai. Ziurek ant kiek pabrangsta pats saslas, jei naudoti 
> tokius brangius prieskonius. Nematau tikslo nei del saves tokiu naudoti, 
> nei komerciniams tikslams - neapsimoka nei finansiskai, nei ten skonio 
> kazkokio tai ypatingo prides.