kažkada gilioj vaikystėj kepdavom tokį palengvintą variantą - 200 g margarino arba sviesto, 200 g miltų (bet iš pradžių reik dėti 150, po to minkant žiūrėti, kad nebūtų per daug) 1 kiaušas margariną sutarkuoti burokine tarka į miltus, įmušti kiaušą suminkyti. Padėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Suformuoti mažus kūginius sausainukus, kepti ant skardos, kol parus (nežinau temperatūros ir trukmės :) Per tą laiką sumaišyti norimu santykiu kakavą su cukraus pudra. Iškepusius sausainukus versti į mišinį ir juo gerai apvolioti. Išdėlioti ant grotelių-lentelės, rakšluosčio ar pan. Kai beveik visai atvės, galima pavolioti dar. Žodžiu, biškį užknisa kūgelių lepojimas, bet sausainukai tikrai burnoj tirpsta, nors pagal gurmaniškus standartus tai turbūt visai ne triufeliai :)