Tema: Re: Fun ideja patiekalui
Autorius: BigM
Data: 2010-06-01 08:45:22
Nu tipo mėsos gabalo savikaina mažesnė, nes nereikia papildomai apdirbti, 
malti, kimšti į "žarnas"... logiška, kad turėtų būti brangiau už grynos 
mėsos kg. Visai kas kita, ką jie iš tiesų deda ten ir kokį pinigą lupa.

"Gintas" <netikras@adresas.lt> wrote in message 
news:hu0nvq$64b$1@trimpas.omnitel.net...
> man neteko matyt tokiu. Reik manyt-"mechaniskai atskirta mesa" -nelaikai 
> uz mesa? Ten nuograndos nuo kaulu , iskaitant ir pacio kaulo pavirsiu. 
> Beje-rode per TV recepta ir kaina anu laiku. Tai va-sasiskos anais laikais 
> kainavo pigiau uz gryna mesa, mat buvo laikoma , kad jos pagamintos is 
> prastesnes mesos, plius is ivairiu rusiu gabalu. O dabar? Kaip galima 
> pirkti sasiska, kai jos kg kaina didesne nei grynos mesos gabalo?