taip, su riekele ir keptuvėj man irgi pavyksta, nes kiaušas gana greit iškepa. net ir visai iškepusio kiaušo duona būna valgoma. Jei kiaušas minkštas tinka, tai orkaitėje bandelėje irgi galima iškepti "shadow" <seselis@tamsoje.com> wrote in message news:hu313r$to$1@trimpas.omnitel.net... > > "ALORA" > parašė > man asmeniškai, kol kiaušas iškepa, bulka tampa per > kieta. Nors gal bulkos reikia tinkamesnės paieškoti > > Tai vienas is pagr mano greitu uzkandziu... :) > Naudoju tai kas yra po ranka (bandeles,duona (sviesi/tamsi), batonas ir > tt). Zodziu,spec nieko neieskau. Jei nera bandeliu,tai duonos/batono > riekej ispjaunu skyle. Slakelis aliejaus keptuvej,imetu duona,i ta skyle > imusu kiausini,druska/prieskoniai ir uzdengiu dangciu. Keletas min,trynys > pabala ir... vualia... Tada dar pipiriuku ar zalumynu... Duona aisku,siek > tiek paskrunda,bet nebuna kieta. Trynys is virsaus pasidengia baltymu,bet > viduj skystas. > Skanaus ;)