As keleta kartu (kas koki pusvalandi) su saukstu pamaisau, gaunasi pakankamai vientisa mase. Ir siulyciau ne grietine, o grietinele;) "Erika P." <asd@asd.com> wrote in message news:hu3qvd$3mn$1@trimpas.omnitel.net... > Jetau, bet beveik vien is grietines riebios dariau...... regis riebalu > turetu pakakti, bet va kiausu tryniu tai nedejau, nebuvo recepte. Reiks > ismeginti su kiausiniais padaryti. > > Na tai suprantu, kad ledu niekas negaminate namie specialiais > aparaciukais? :( > > -- > > > Geriausi linkejimai, > > Erika > "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:hu334h$56f$2@trimpas.omnitel.net... >> 2010.06.01 16:47, Tomas rašė: >>> 2010.05.31 23:50, Erika P. rašė: >>> >>>> Dar domintu koks ingridientas padaro ledus kremines teksturos, o ne >>>> kieto >>>> kaulo teksturos :) >>> >>> Riebalai turbūt :) >> >> Ir aišku kiaušinio tryniai. > >