aha, šitas, ačiū :) kadangi vokiška varškė greičiau kremas nei varškė, man tešla gaunasi praktiškai skysta. Ją su šaukštu paskleidžiu po skardą - bet iškepa ir atlimpa be problemų "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message news:huivfs$o2i$1@trimpas.omnitel.net... > Seniai bedariau. Berods šitas: > > 1 pokelis varškės > 2 kiaušiniai > 4 vš grietinės > 4 vš aliejaus > 1 aš sodos gesinimui > 12 vš miltų > > Varškę sutrinti, išsukti su kiaušiniu, grietine, aliejumi, užgesinta > soda, sudėti miltus ir padaryti tešlą, dar limpančią prie rankų. > Skardą ištepti sviestu ir joje padaryti ploną picos padą. Kraštus > užlenkti ar padaryti volelį. > > "ALORA" <fantazyja@ishseko.de> wrote in message > news:huirpc$ivc$1@trimpas.omnitel.net... >> žinau, kad iš gurmanų buvau atsispausdinus. Atsimenu, kad rašiusiojo >> meilas ar nikas buvo kažkas su "Mindaugu" :) >> Gal galima pakartoti? Ačiū >> >> >