prie citrinos dar pridesiu, kad viska sutarkuoju su bulviu tarkavimo masina, ir cibulius, ir citrinas, viska. tada truputeli acto ir raugiu mesa is vakaro. dar galima siek tiek pamidoru prideti, mesa buna graziai rausva ir rugstele buna. sasla kepu ne is kart, kai tik ugnis uzgesta, tada dar per karsta. dar lukternu keliolika minuciu-tada nebereikia intensyviai sukiot ir nedega virsus. o naujausiausias girdetas dalykas, bet dar neisbandytas, tai kepant saslus ant zariju uzmesti prieskoniu-kalendros, raudonelio, pipiru. bet nebandytas sitas variantas. "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message news:hvbb04$5si$1@trimpas.omnitel.net... > cia dar butu galima pridet alyvuogiu aliejaus 2-300 ml ir pjaustytos > citrinos, po ko viska paminkyt 10-15 minuciu > > druskos galima ir nedet, tada valgytojai sakys 'gal druskos truputi > truksta' > :) > > -- > eM > > > > | Marinuojame is akies, receptas mazdaug toks: > | kilas sprandines > | puse kilo svogunu > | ciobreliu, raudoneliu, kalendros, > | (jei saslyko nevalgys tevai ar vaikai, idedu pipiru, cili) > | Druska saslykus itrinti pries kepima. > | > | kadangi marinatas tik zoleles, patartina marinuoti ne daugiau 24 val. >