yra milžiniškas skirtumas, ar į šaltibarščius pilti pasukas su 0,5 obvorotų ar šaltibarščių kefyrą (7 proc. ar kažkątai)+ grietinę. Tokie šaltibarščiai šlykštūs, bo riebalais visas marmalas apsivelia, va tokie ir buvo čilyje ragauti šaltibarščiai. Tamsta kalbate kaip vienas pažįstamas diedukas, kurs sakėsi esąs ant dietos, nes valgo tik keptą paniruotą žuvį, kiaušų patiekalus ir vynuoges :) "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:i6nm13$drp$1@trimpas.omnitel.net... > Miela kolega, sukalbejote lygiai taip pat kaip sneka mano gyvenimo drauge > rodydama pirsteliu i vandens stikline ir sakydam ten riebu, nu kaip > saltibarsciai riebus gali buti ? :) nebent ten lydytu tauku puodeli deda > > > ALORA wrote: >> kažkada teko ragauti, jie buvo labai riebūs (ir tikrai bent jau man >> neskanūs :), bet kažkokių ypatingų prieskonių man ten nesijautė. Gal čia >> paslaptis :) >> "v.pavardenis" <v.pavardenis@gmail.com> wrote in message >> news:i6kt7q$p5e$1@trimpas.omnitel.net... >>> man ir pačiam juokinga, bet besijuokiant norisi žinoti teisybę :) >>> >>> -- >>> vardenis @ vilniuje >>> >>> >>> >>> "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message >>> news:i6kllg$atv$1@trimpas.omnitel.net... >>> | kazkaip prajuokinai, net nezinau kodel :) >>