na siaip, jau ir yra taip rasoma "parmezano" tipo suris ir pan.. "ALORA" <manes@nete.ner> wrote in message news:i7799l$qrg$1@trimpas.omnitel.net... > mocarela - ji kitokia (Vokietijoje irgi kitokia, nei Italijoje, o ir > Italijoje ne viena rūšis). Bet ji skani. Be reikalo tik mocarela > pavadinta, būtų mocasūris ir tokiems priekabiautojams nekliūtų :) > "aptiko per daug mikrobų" iš esmės reiškia "privaryta per mažai > chemikalų", todėl iš esmės yra privalumas > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message > news:i777kq$o1v$1@trimpas.omnitel.net... >> va, koks gražus pirmadieninis rinkinukas, skanaus :) >> >> http://www.lrytas.lt/-12849591051284722605-p2-italams-lietuva-netikros-mocarelos-%C5%A1alis.htm >> >> http://www.delfi.lt/news/daily/Health/valgyti-be-baimes-galima-vis-maziau-zuvu.d?id=36701775 >> >> http://www.delfi.lt/news/economy/business/bendroves-viciunai-ir-partneriai-saltai-rukytoje-lasisu-file-aptiko-per-daug-mikrobu.d?id=36700087 >