Tema: Re: Lietuviška mocarela ir kitos nelaimės
Autorius: Gipsas
Data: 2010-09-20 13:58:29
na siaip, jau ir yra taip rasoma "parmezano" tipo suris ir pan..
"ALORA" <manes@nete.ner> wrote in message 
news:i7799l$qrg$1@trimpas.omnitel.net...
> mocarela - ji kitokia (Vokietijoje irgi kitokia, nei Italijoje, o ir 
> Italijoje ne viena rūšis). Bet ji skani. Be reikalo tik mocarela 
> pavadinta, būtų mocasūris ir tokiems priekabiautojams nekliūtų :)
> "aptiko per daug mikrobų" iš esmės reiškia "privaryta per mažai 
> chemikalų", todėl iš esmės yra privalumas
>
> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message 
> news:i777kq$o1v$1@trimpas.omnitel.net...
>> va, koks gražus pirmadieninis rinkinukas, skanaus :)
>>
>> http://www.lrytas.lt/-12849591051284722605-p2-italams-lietuva-netikros-mocarelos-%C5%A1alis.htm
>>
>> http://www.delfi.lt/news/daily/Health/valgyti-be-baimes-galima-vis-maziau-zuvu.d?id=36701775
>>
>> http://www.delfi.lt/news/economy/business/bendroves-viciunai-ir-partneriai-saltai-rukytoje-lasisu-file-aptiko-per-daug-mikrobu.d?id=36700087
>