Nededu Tobasco padažo, nededu Jelapeno (ar kokių ten?) pipirų, net nepamenu pradinio recepto jau :) (pirmą kartą dariau 1:1, tai ugnimi "svaidžiausi" :D ) Pagrindiniai ingredientai pas mane: - natūralus medus (dirbtinis netinka - pasibaigus natūraliam bandžiau ir nepasiteisino); - citrinos sultys; - Vorčesterio padažas (naudoju Heinz, o Valdemaro iš bėdos); - priklausomai nuo aitriųjų čili %, Thai sour-sweet padažo keletas valgomųjų šaukštų - daug česnakų - sviestas - dėl kiekio padidinimo kol kas nesugalvojau nieko geriau nei paprasto pomidorų padažo suverst (labai man tinka Kėdainių Švelnus arba kokia kita mažiau rūgštumo turinti pomidorų tyrė) Na o toliau proporcijos iš akies, mintinai nelabai pamenu: ištirpintame svieste (150-200g) pakepini česnakus (~1 smulkintą galvą - ne skiltelę), pora v.š. medaus, Vorčesterio kokie 5-6 v.š., įspaudžiu kokį pusę didelės arba visos mažos citrinos sultis, pomidorų padažas/tyrė (1 slovikėlis), o tuomet Thai saldžiarūgštį padažą dedu kol pasiekiu reikiamą aštrumą (man labiausiai patinka švelniai aštrus). Eigoje adaptuoji: jei mažai saldumo, dedi daugiau medaus, jei trūksta rūgštelės, įspaudi papildomai citrinos ir t.t. kol randi tos dienos nuotaiką atspindintį skonio balansą ;) Pačius sparnelius pamarinuoju be jokios druskos ir prieskonių - tik Vorčesterio padaže, prieš kepimą išmaišau miltuose ir kepu ant griliaus (ne orkaitėje!). Na o toliau seka sparnelių išmaišymas su dalimi padažo ir garuojančių patiekimas ant stalo;) Rodos nieko ypatinga, bet kiek įvairių kompanijų ragavo, nebuvo kurie nevalgytų pasigardžiuojant :) Tokie va "Buffalo Wings" pagal BigM ;) "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:i5qu97$2pv$1@trimpas.omnitel.net... >o ka keiti recepte ? Man jie nera per astrus, tiesiog pacio padazo man >mazoka buna pagal pateiktas proporcijas, tai darau daugiau...