a kaip su medum valgyt? mixiukas koks nors gaunasi ar tiesiog medų užkandi jogurtu (jogurtą medum)? "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:i6ddi4$n82$1@trimpas.omnitel.net... > Nepriimkite sito mano pasisakymo kaip sio produkto reklamos, o tik kaip > rekomendacija paragauti, jeigu dar to nedarete anksciau. Taigi, praeita > savaitgali man draugai uzrode suomiu firmos Lindhal naturalu 10% riebumo > jogurta, isfasuota kibireliais po 1 kg - kaia apie 10 lt. Randamas jis > didesnese RIMI.Minejo,kad buna ir siek tiek mazesniu isfasavimu. As > anksciau naturalu jogurta pirkdavau tik kokio nors padaziuko gamybai, bet > sita jau ir viena (su medum) valgau apsilaizydamas ir manau,kad ji tokiame > buvyje galima pateikti kaip ir deserta ir tikrai neatrodys prastai. > > P.S.Tiesa, nustebino uzrasas ant pakuotes, kad I sudeti ieina stafilokoko > bakterios ( o gal man protelis susimaise ir ne taip supratau ?).Negi jos > nera kenksmingos? > >