Turiu BEEM komplektą iš 2 puodų. Mažojo, kaip greitpuodžio nenaudojau, nes galima užpildyti tiki ik 1/3 puodo, tai su tiek neprasidedu. Žirniai, pupos nemirkyti apie 12-18 min (būtinai reikia bent šaukšto riebalų, kad putos neužkimštų alsuoklio) Mėsos sriuboms. Jei barščius dariau, tai dedu burokelius, morką ir kelias bulves nepjaustytus, po to atidengęs juos susmulkinu ir rūgšties įdedu. Tinginių variantas. Tiems, kas tingi arba nemoka gaminti: Vištiena troškinta, recepto nepamenu, bet gal tiksliai ir nereikia: Vištą supjaustai gabaliukais ir apipili sojos padažu. Išlydai pakelį sviesto, užmeti vištos gabaliukus, permaišai, galima truputį vandens. Ant viršaus sudedi bulves puselėmis. Laiko tiksliai nepamenu 15-20 min. (Po to kai pradėjo šnypšti). "pupa" <pupa@pppp.lt> parašė naujienų news:i8urlm$1qc$1@trimpas.omnitel.net... > Kvailas klausimas: o kokiems patiekalams daugiausiai naudojate > greitpuodžius apart košelienos? Ar greitpuodis netampa rakandu, užimančiu > vietą spintoje ar sandėliuke? ar naudojamas per šventes, ar ir kasdieniame > maisto gaminime?