Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff nesvarbu - idomu pagaminimo budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus paskui ant groteliu, rezultatas gaunasi panasus - mesa kietoka. Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete? Sako pradzioje apverdu, paskui i peciu. Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant groteliu - gavosi sumautai sausi, bet skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu normaliai? Kepti uzdengtus, paskui tik ant grotu? Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas toks pesudo barbekiu, bet man ir skonis pats ziauriai geras.