O nepagalvojai, kad dar viskas priklauso nuo mėsos/šonkaulių kokybės? On 2010.10.25 11:23, Night wrote: > Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff nesvarbu - idomu pagaminimo > budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus paskui ant groteliu, rezultatas > gaunasi panasus - mesa kietoka. > > Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo > kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete? Sako pradzioje apverdu, > paskui i peciu. > > Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant groteliu - gavosi sumautai sausi, bet > skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu normaliai? Kepti uzdengtus, paskui > tik ant grotu? > > Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas toks pesudo barbekiu, bet man ir > skonis pats ziauriai geras.