Tema: Re: Sonkauliukai - uzsi$%sau kariaut
Autorius: Junda
Data: 2010-10-25 11:36:47
O nepagalvojai, kad dar viskas priklauso nuo mėsos/šonkaulių kokybės?


On 2010.10.25 11:23, Night wrote:
> Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff nesvarbu - idomu pagaminimo
> budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus paskui ant groteliu, rezultatas
> gaunasi panasus - mesa kietoka.
>
> Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo
> kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete? Sako pradzioje apverdu,
> paskui i peciu.
>
> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant groteliu - gavosi sumautai sausi, bet
> skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu normaliai? Kepti uzdengtus, paskui
> tik ant grotu?
>
> Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas toks pesudo barbekiu, bet man ir
> skonis pats ziauriai geras.