Tema: Re: Sonkauliukai - uzsi$%sau kariaut
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2010-10-25 11:40:36
nu tai ce taigi taip banallu kad net neydomu.
o ir ka tu apie ja paprigalvosi apie ta kokibe - jami kas yra nu ;)
"Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message
news:ia3fiv$qrv$1@trimpas.omnitel.net...
> O nepagalvojai, kad dar viskas priklauso nuo mėsos/šonkaulių kokybės?
>
>
> On 2010.10.25 11:23, Night wrote:
>> Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff
>> nesvarbu - idomu pagaminimo
>> budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus
>> paskui ant groteliu, rezultatas
>> gaunasi panasus - mesa kietoka.
>>
>> Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje
>> keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo
>> kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete?
>> Sako pradzioje apverdu,
>> paskui i peciu.
>>
>> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant
>> groteliu - gavosi sumautai sausi, bet
>> skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu
>> normaliai? Kepti uzdengtus, paskui
>> tik ant grotu?
>>
>> Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas toks
>> pesudo barbekiu, bet man ir
>> skonis pats ziauriai geras.
>