Tema: Re: Sonkauliukai - uzsi$%sau kariaut
Autorius: trickyvic
Data: 2010-10-26 10:30:22
I tema ir net labai, galima drasiai pamarinuoti sonkauliukus aliejaus, 
cesnako, rukytos paprikos cilio druskos ir truputi cukraus marinate ir 
bus jie minkstut minkstuteliai, skanut skanuteliai :)


bite wrote:
> Suprantu, kad gal ne visai į temą, bet:
> http://www.zaidimuaikstele.lt/#uds-search-results
> 
> 
> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
> news:Xns9E1C73E0C329vytistbslt@194.176.32.141...
>> Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff 
>> nesvarbu - idomu pagaminimo
>> budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - 
>> uzdengus paskui ant groteliu, rezultatas
>> gaunasi panasus - mesa kietoka.
>>
>> Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje 
>> keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo
>> kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip 
>> padarete? Sako pradzioje apverdu,
>> paskui i peciu.
>>
>> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant 
>> groteliu - gavosi sumautai sausi, bet
>> skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu 
>> normaliai? Kepti uzdengtus, paskui
>> tik ant grotu?
>>
>> Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas 
>> toks pesudo barbekiu, bet man ir
>> skonis pats ziauriai geras. 
>