I tema ir net labai, galima drasiai pamarinuoti sonkauliukus aliejaus, cesnako, rukytos paprikos cilio druskos ir truputi cukraus marinate ir bus jie minkstut minkstuteliai, skanut skanuteliai :) bite wrote: > Suprantu, kad gal ne visai į temą, bet: > http://www.zaidimuaikstele.lt/#uds-search-results > > > "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message > news:Xns9E1C73E0C329vytistbslt@194.176.32.141... >> Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff >> nesvarbu - idomu pagaminimo >> budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - >> uzdengus paskui ant groteliu, rezultatas >> gaunasi panasus - mesa kietoka. >> >> Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje >> keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo >> kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip >> padarete? Sako pradzioje apverdu, >> paskui i peciu. >> >> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant >> groteliu - gavosi sumautai sausi, bet >> skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu >> normaliai? Kepti uzdengtus, paskui >> tik ant grotu? >> >> Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas >> toks pesudo barbekiu, bet man ir >> skonis pats ziauriai geras. >