Gal nuo jazzmeno virtuveje priklauso, bet is tiesu tai taip - nera jie labai minksti, bet uztai skanus :D "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in news:ia3f5o$q7t$1@trimpas.omnitel.net: > bet pizajaze shonkaulei taigi irgi kieti buvo ir nuo kaulu nekrito, > apsispresk visgi ;) > > "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message > news:Xns9E1C73E0C329vytistbslt@194.176.32.141... >> Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff > >> nesvarbu - idomu pagaminimo >> budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - > uzdengus >> paskui ant groteliu, rezultatas >> gaunasi panasus - mesa kietoka. >> >> Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje > keptais - >> nu pasaka, minkstuteliai, nuo >> kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip > padarete? >> Sako pradzioje apverdu, >> paskui i peciu. >> >> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant >> groteliu - gavosi sumautai sausi, bet >> skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu > >> normaliai? Kepti uzdengtus, paskui >> tik ant grotu? >> >> Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas > toks >> pesudo barbekiu, bet man ir >> skonis pats ziauriai geras. > >