apverdi ir kepi. labai idomu tik kaip kepi kad jie tau sausi gaunas. kitas variantas orkaiteje ant mazos temperaturos (100-150) uzdengtus ir ilgai, gali dar siek tiek vandens ipilt kad troskintusi o ne keptu. likus 5min uzkeli temperatura arba ijungi griliu ir atidengi. o siaip tai ir nuo sonkauliuku priklauso. jei senos kiaulet tai pora valandu reik troskint kad suminkstetu, jei kiauliuko tai po 20-30min jau ok :) "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message news:Xns9E1C73E0C329vytistbslt@194.176.32.141... > Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff nesvarbu - idomu pagaminimo > budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus paskui ant groteliu, rezultatas > gaunasi panasus - mesa kietoka. > > Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo > kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete? Sako pradzioje apverdu, > paskui i peciu. > > Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant groteliu - gavosi sumautai sausi, bet > skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu normaliai? Kepti uzdengtus, paskui > tik ant grotu? > > Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas toks pesudo barbekiu, bet man ir > skonis pats ziauriai geras.