Suprantu, kad gal ne visai į temą, bet: http://www.zaidimuaikstele.lt/#uds-search-results "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message news:Xns9E1C73E0C329vytistbslt@194.176.32.141... > Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff > nesvarbu - idomu pagaminimo > budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus > paskui ant groteliu, rezultatas > gaunasi panasus - mesa kietoka. > > Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje keptais - > nu pasaka, minkstuteliai, nuo > kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete? > Sako pradzioje apverdu, > paskui i peciu. > > Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant > groteliu - gavosi sumautai sausi, bet > skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu > normaliai? Kepti uzdengtus, paskui > tik ant grotu? > > Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas toks > pesudo barbekiu, bet man ir > skonis pats ziauriai geras.