Cia jau panasiau, nes apvirtus sonkaulius kepti tai yra pornucha visiska. 1 Netiesa, kad marinadas negroje, groje ir dar kaip, lygiai taip pat kaip ir su belenkokia kitokia mesa, imkim kad ir sasla. 2 Sonkauliai kurie jau apvirti tai kazkokia nesamone 3 Kaip jau kolega Tomas minejo, geriausia juos kepti orkaiteje, po folija + ten jau tiesiai i ta skarda galima pavaryti truputeli BBQ ar dar kokio padazo, kai mesa paleis sultis tas visas geris susimaiso na ir tame "tusini" 4 Nujami folija ishemi sonkaulius, dedi ant griliaus apskrudini is visu pusiu, tepame tirstu kokiu geruliu padazu, kad anas karamelizuotusi ir vualia. 5 Dar vienas budas yra toks, kad sonkaulius viename gabale ismarinuojame, kabinam i rukykla ( 75C )tsakant ant karsto dumo kelias valandas palaikom, isemam, dedam ant groteliu ir ttt. O virti sonkauliai tai jau cia visai kitas patiekalas, nieko bendro su BBQ kauliukais neturi Tomas wrote: > 2010.10.25 11:23, Night rašė: > >> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant >> groteliu - gavosi sumautai sausi, bet >> skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu >> normaliai? Kepti uzdengtus, paskui >> tik ant grotu? > > Pirma kepk ne ant grotų, o skardoj ir uždengtus folija. Pabaigoj > apskrudink atidengęs foliją. Gal pavyks - man kažkada gavosi neblogai > ... Reiks vėl pabandyt :D