Nepasakok. Gal ir priklauso, bet ne tiek ziauriai. Karbonadas jau 10 metu visalaik toks pats gaunasi :D Junda <junda@dtiltas.lt> wrote in news:ia3fiv$qrv$1@trimpas.omnitel.net: > O nepagalvojai, kad dar viskas priklauso nuo mėsos/Šonkaulių > kokybės? > > > On 2010.10.25 11:23, Night wrote: >> Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and >> stuff nesvarbu - idomu pagaminimo budas. Kiek kepdavau tiesiog ant >> groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus paskui ant groteliu, >> rezultatas gaunasi panasus - mesa kietoka. >> >> Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje >> keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo kaulo krenta, nesausi, >> apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete? Sako pradzioje >> apverdu, paskui i peciu. >> >> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant >> groteliu - gavosi sumautai sausi, bet skonis labai geras, ir nuo >> kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu normaliai? Kepti >> uzdengtus, paskui tik ant grotu? >> >> Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas >> toks pesudo barbekiu, bet man ir skonis pats ziauriai geras. >