Tema: Re: Sonkauliukai - uzsi$%sau kariaut
Autorius: Night
Data: 2010-10-25 15:09:48
Nepasakok. Gal ir priklauso, bet ne tiek ziauriai. Karbonadas jau 10 metu visalaik toks pats gaunasi :D





Junda <junda@dtiltas.lt> wrote in news:ia3fiv$qrv$1@trimpas.omnitel.net:

> O nepagalvojai, kad dar viskas priklauso nuo mėsos/Šonkaulių
> kokybÄ—s? 
> 
> 
> On 2010.10.25 11:23, Night wrote:
>> Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and
>> stuff nesvarbu - idomu pagaminimo budas. Kiek kepdavau tiesiog ant
>> groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus paskui ant groteliu,
>> rezultatas gaunasi panasus - mesa kietoka.
>>
>> Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje
>> keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo kaulo krenta, nesausi,
>> apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete? Sako pradzioje
>> apverdu, paskui i peciu.
>>
>> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant
>> groteliu - gavosi sumautai sausi, bet skonis labai geras, ir nuo
>> kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu normaliai? Kepti
>> uzdengtus, paskui tik ant grotu?
>>
>> Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas
>> toks pesudo barbekiu, bet man ir skonis pats ziauriai geras.
>