Na zinai, valgiau tuos apvirtus ir keptus - sakau, skonis buvo dieviskas... Bandziau kepti uzdengtus folija ~20 min paskui atidengtus ~20 min - gavosi niego gero. Reikes pabandyti gal ilgiau uztengtus - manau cia mano klaida buvo. Gal reiktu ant kokiu troskintu kopustu juos sudeti, galvoju ir i orkaite. Sonkaulius visada stengiuosi nupjaustyti, kad neliktu dideliu mesos gabalu, na kad storis visur vienodas butu ir vienu metu visur mesa iskeptu. trickyvic <meilas@meilas.lt> wrote in news:ia4jkb$bi4$1@trimpas.omnitel.net: > Cia jau panasiau, nes apvirtus sonkaulius kepti tai yra pornucha visiska. > > 1 Netiesa, kad marinadas negroje, groje ir dar kaip, lygiai taip pat > kaip ir su belenkokia kitokia mesa, imkim kad ir sasla. > 2 Sonkauliai kurie jau apvirti tai kazkokia nesamone > 3 Kaip jau kolega Tomas minejo, geriausia juos kepti orkaiteje, po > folija + ten jau tiesiai i ta skarda galima pavaryti truputeli BBQ ar > dar kokio padazo, kai mesa paleis sultis tas visas geris susimaiso na ir > tame "tusini" > 4 Nujami folija ishemi sonkaulius, dedi ant griliaus apskrudini is visu > pusiu, tepame tirstu kokiu geruliu padazu, kad anas karamelizuotusi ir > vualia. > 5 Dar vienas budas yra toks, kad sonkaulius viename gabale > ismarinuojame, kabinam i rukykla ( 75C )tsakant ant karsto dumo kelias > valandas palaikom, isemam, dedam ant groteliu ir ttt. > > O virti sonkauliai tai jau cia visai kitas patiekalas, nieko bendro su > BBQ kauliukais neturi > > Tomas wrote: >> 2010.10.25 11:23, Night ra