as galvoju, kad jei 10 kartu nesigauna mesos patiekalas, tai problema ne paruosime, o mesininko pasirinkime :) "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message news:ia3fq3$r8c$1@trimpas.omnitel.net... nu tai ce taigi taip banallu kad net neydomu. o ir ka tu apie ja paprigalvosi apie ta kokibe - jami kas yra nu ;) "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:ia3fiv$qrv$1@trimpas.omnitel.net... > O nepagalvojai, kad dar viskas priklauso nuo mėsos/šonkaulių kokybės? > > > On 2010.10.25 11:23, Night wrote: >> Nu niekaip nesigauna skaniai sonkauliuku padaryti. Marinatas and stuff >> nesvarbu - idomu pagaminimo >> budas. Kiek kepdavau tiesiog ant groteliu, arba pagal Oliveri - uzdengus >> paskui ant groteliu, rezultatas >> gaunasi panasus - mesa kietoka. >> >> Savaitgali buvau Arklio muziejuj, ten vaisino sonkauliai peciuje >> keptais - nu pasaka, minkstuteliai, nuo >> kaulo krenta, nesausi, apskrude. Sakau kaip per valanada tauip padarete? >> Sako pradzioje apverdu, >> paskui i peciu. >> >> Nu bandau vakare daryti - turejau kaip tik marinuotu. Apviriau ir ant >> groteliu - gavosi sumautai sausi, bet >> skonis labai geras, ir nuo kaulo atsoka... Tai kaip padaryti, kad butu >> normaliai? Kepti uzdengtus, paskui >> tik ant grotu? >> >> Dar ziauriai skanus sonkauliukai man Pizza Jazz, ten tas padaziukas toks >> pesudo barbekiu, bet man ir >> skonis pats ziauriai geras. >