Tarp kitko esu ragaves namini vyna, kuri zmones dare pridedami kazkokiu priedu pirktu is parduotuves (gal kokios vyno mieles). Ten su visom instrukcijom kada kiek laiko burbuliuoti turi, kada ka daryti.. Zodziu visikai viskas paaiskinta. Tai vynas net is tolo neprimena mano iki siol ragauto naminio vyno.. Nei to tokio specifinio kvapo, skonisir labai svelnus ir geras (na cia gal ir nuo sulciu priklauso). Bet esme, kad likau tikrai nustebes, ir jei nebutu pasake ka geriu, tikrai nepasakyciau, kad tai naminis vynas... "Vai" <vai@vai.com> wrote in message news:i94985$uam$1@trimpas.omnitel.net... > ryskiai neesi ragaves gero naminio vyno :) > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:i945vt$orn$1@trimpas.omnitel.net... >> bet tai geriau kokybiska degtiene is pardes su obuoliu sultim, nei >> neaiskus sarmarliokas naminis praruges >> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >> news:i944os$mtf$1@trimpas.omnitel.net... >>> tai čia iš sodo mamai prispaudžiau, pilnas skladukas jos namuose, >>> uošviai dar turi, tai šitą likutį jau teks Bacho garbei paaukot :) >>> >>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>> news:i943m8$l6c$1@trimpas.omnitel.net... >>>> pasterizuot ir bus skaniu sulciu ziemai >>>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >>>> news:i93l0s$tvr$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> ir laiko nėra žaisti - koks ten greičiausias būdas kokiam lengvam >>>>> gėrimui su laipsniais pasigaminti? (išskyrus skiestis su valstybine:) >>>>> geriausiai būtų be cukeriaus, sultys maistinėje plastmasinėje >>>>> kanistroje, spausta užvakar popiet. > >