Svarainius isbandyciau. Gali buti labai skanu. "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:ia3qmb$cmd$1@trimpas.omnitel.net... | slyvu nera. Tik 2 moliugai, kuriu nepaminejau prie cukiniju :) Nors gal slyvas gali atstot svarainiai. Tarsi su jais tevai pan. kompotus darydavo. | | "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in message news:ia3q60$bq5$1@trimpas.omnitel.net... | > Gal kompota, jei dar yra slyvu? Cukinija nulupti, supjaustyti kubeliais ir | > kartu su slyvomis (geriausiai rugsciomis a la mazomis geltonimis) uzpilti | > sirupu (0,5 kg cukraus 3 litriniam stiklainiui). | > | > Arba gal taip (panasu i kompoto filosofija, tik slyvu nereikia): | > http://egliukasm.blogspot.com/2010/09/lietuviski-ananasai-jurgitos-receptas.html | > http://nataliuncik.blogspot.com/2010/09/marinuotos-cukinijosagurociai-ananasu.html | > | > | > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message | > news:ia365m$cgg$1@trimpas.omnitel.net... | > | Yra pora desimciu (jei ne daugiau) dideliu cukiniju. Galim sandeliuot | > sausai siltai arba dregnai vesiai. Abu budai veda prie to paties - ismest. | > Konservavom su morkom ir svogunais, virem uogiene. Ka dar imanoma is ju | > padaryt ziemos sezonui, kad darbas nebutu veltui? | > | >