Labai dziaugiuosi, kad patiko :) Triusis buvo toks: Triusiena rozmarino ir morku padaze Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai svogunus supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais, prideti sutarkuotas ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia grietinele, rozmarina, kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir druskos. Ipilti sultinio arba vandens, galima siek tiek sauso balto vyno (cia ne pagal originalu recepta, bet skanu). Skyscio turi buti apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti dangti ir troskinti ant mazos ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti ir patikrinti skyscio kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau. Galima uzsaldyti, tik tuomet reikia gaminti taip, kad butu daugiau padazo. Variantas: grietine galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y. Provanso triusiena :) Triusiena galima pakeisti vistiena tik be odos. Irgi labai skanu. "foxaz" <foxaz@foxaz.fo> wrote in message news:iff95j$7e0$1@trimpas.omnitel.net... | Jei neklystu kazkada Dautarte buvo davus recepta (neberandu jo) triusiena su | morkomis ir rozmarinu troskinta grietinelej. Tobulai skaniai gaunasi. | | | "NiTrOgEn" <nitrogenas@gmail.com> wrote in message | news:ifeulc$o15$1@trimpas.omnitel.net... | > Sveiki, | > | > Su đventëmis! | > Paporinkite prađau kaip skaniai paruođti triuđelá. Girdejom, skaniausias | > trođkintas su morkytëm, a kaip yra iđ tikrřjř? :) | | |