Tema: Re: Naminis triuđis
Autorius: Dautarte
Data: 2011-01-03 12:46:49
Labai dziaugiuosi, kad patiko :)

Triusis buvo toks:

Triusiena rozmarino ir morku padaze
Mesa supjaustyti gabalais rimtai apskrudinti, prideti smulkiai svogunus 
supjaustytus, pakepinti, kol prades kvepeti svogunais, prideti sutarkuotas 
ant burokeliu tarkos morkas, grietine arba riebia grietinele, rozmarina, 
kelias skilteles cesnako, juoduju pipiru ir druskos. Ipilti sultinio arba 
vandens, galima siek tiek sauso balto vyno (cia ne pagal originalu recepta, 
bet skanu). Skyscio turi buti apie 3/4 produktu aukscio. Uzdaryti dangti ir 
troskinti ant mazos ugnies apie 60 min. Kas kuri laika pamaisyti ir 
patikrinti skyscio kieki. Jei mesa dar bus kietoka, trosinti ilgiau. Galima 
uzsaldyti, tik tuomet reikia gaminti taip, kad butu daugiau padazo.
Variantas: grietine galima pakeisti pomidorais ir vel bus jums laime t.y. 
Provanso triusiena :)
Triusiena galima pakeisti vistiena tik be odos. Irgi labai skanu.



"foxaz" <foxaz@foxaz.fo> wrote in message 
news:iff95j$7e0$1@trimpas.omnitel.net...
| Jei neklystu kazkada Dautarte buvo davus recepta (neberandu jo) triusiena 
su
| morkomis ir rozmarinu troskinta grietinelej. Tobulai skaniai gaunasi.
|
|
| "NiTrOgEn" <nitrogenas@gmail.com> wrote in message
| news:ifeulc$o15$1@trimpas.omnitel.net...
| > Sveiki,
| >
| > Su đventëmis!
| > Paporinkite prađau kaip skaniai paruođti triuđelá. Girdejom, skaniausias
| > trođkintas su morkytëm, a kaip yra iđ tikrřjř? :)
|
|
|