Sveiki, pasitelkus patyrusias tetas gaminsim namie skilandzius. Iskilo 2 klausimai. Pirmasis, tai kaip su virtuvinio kombaino kapojimo funkcija, ar kas bandet mesyte kapoti, ar taip pat gerai kaip rankelem pjaustant gauanas? Kokie uz ir pries? Kokius kombainus naudojate, ar paleidziat kad pastoviai suktusi peilis ir metat mesa gabalais, ar ant "pulsinio" rezimo, kazkaip...? Kitas klausimas, tai ar butina namie gaminant toki daikta deti salietra? Patyrusios seimininkutes, kurios pades procese, ir kuriu receptura naudosim - visuomet salietros deda. Ar ji butina, ir kodel ji dedama (na zinau, kad del mesytes spalvos, kad rudona isliktu), o kokiais dar tikslais? As visai nenoriu jos deti... Kas bus jei nedesiu? Jei nesunku paporinkite savo patirti, skilandziu gamybos namie, srity :) -- pagarbiai; Indraja