nu kodel, pas mus pvz daznai darom taip kad raugintus kopustus barstome smulkiai pjaustytus svogunu pilam aliejaus beriam CUKRAUS ir ishsimaise valgom, seip jau net seile tysta vien prisiminus... shimtas kinieciu wrote: > a jio, saldus rauginti kopustai tai baisei shlykshtu ;) > > "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message > news:ifuiji$upq$1@trimpas.omnitel.net... >> deja receptu vis maziau remiuosi, nes juose dabar tiek kurybos ir >> nesamoniu, kad... Kepiau kuciukus. cukraus ir aguonu emiau puse >> nurodyto kiekio. Gavosi normalus, pakankamai saldus. Kopustus raugiam >> cukraus dedami gal 1/3 to ka daznas raso. >> >> "Ignas" <ignasvp_trinti_@takas.elte> wrote in message >> news:ifsr2t$9u1$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Tam receptai ir yra, kad kiekviena karta negrybaut aplinkui. >