Taigi ir rasau, kad paimprovizuodama truputi darau, aka dedu ne juros druska, ir ne ruda cukru... grynai ekonominiais sumetimais. Bet gaunas tikrai neblogas dalykas :) -- pagarbiai; Indraja "smakas" <offline@nothing.net> wrote in message news:ifup2t$ajb$2@trimpas.omnitel.net... > O tu Gravad Lax gamini pagal Beatos recepta? Nes tame recepte nurodyta > butent > juros druska. > > "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:ifuom0$9t4$1@trimpas.omnitel.net... >> Idomu, nes jokio specifinio gelezies prieskoniu - nesijaucia nuo tos >> akmens druskos... >> Gal todel, kad lasisai naudoju daug sviezu krapu? Siaip darau pagal >> Beatos recepta, paimprovizuodama truputi :) >> >> -- >> pagarbiai; >> Indraja >> >> "smakas" <offline@nothing.net> wrote in message >> news:ifuf12$pud$1@trimpas.omnitel.net... >>> Jei niekada nedarei, tai kam ausini burna? Pabandyk, gal patobulesi, nes >>> matau, kad nesi isigilinesi sita reikala. >>> >>> >>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message >>> news:ifspo0$800$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Jau kiek metu sudau lasisa su ukrainietiska akmens druska - jokiu >>>> problemu. Sita reikala dar ir moketi reikia ir nesekmes atveju kalta >>>> yra ne druska. >>>> >>>> 2011.01.03 17:06, smakas raðë: >>>>>> Tiesa sakant jau keli metai, kaip grizau prie senos geros akmens >>>>>> druskos, >>>>>> ir >>>>>> tuo esu labai patenkinta. >>>>>> Jos privalumais itin isitikinau sudydama lasisa (beje kaip tik cia ir >>>>>> issidiskutavom, kad mano bandymas pries kokius 4 metus sudyt sia >>>>>> zuvi, >>>>>> buvo nevykes, del netinkamos druskos). >>>>>> >>>>>> -- >>>>>> pagarbiai; >>>>>> Indraja >>>>> >>>>> zuviai, ypac lasisai, nerekomenduociau akmens druskos naudoti. Tam >>>>> reikalui >>>>> geriausiai tinka auksciausios kokybes juros druska. Tada zuvis >>>>> netures >>>>> nemalonaus >>>>> "metalinio" prieskonio. Skirtumas ryskus. Is patirties sakau. :) >>>>> >>>>> >>>> >>> >>> > >