konservu namie gamint negalima, pavojinga sveikatai, nebent turi kulinarinio paveldo, higienistu sertifikatus, o taip pat esi es registruotas maisto prekiu gamintojas. Tokiu atveju gali gamint, bet receptai turi but registruoti ir patvirtinti atitinkamu instituciju, taip pat nereciau kaip karta i 6 men turi buti atliekamas pilnas auditas. Kol kas tai pokstas... "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:ifvok4$sg1$1@trimpas.omnitel.net... > Ir del to... su joduota druska nepasigaminsi nei vieno normalaus > konservo ar belen ko kito... >> jewrosajūzas. maistui turi būti naudojama tik druska su jodu. >> >> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:ifv7t1$44v$1@trimpas.omnitel.net... >>> ir koks gudrocius sugalvojo ja prekybcentriuose prie ukiniu prekiu det... >>> >>> >>> "smakas" <offline@nothing.net> wrote in message >>> news:ifs91p$bti$1@trimpas.omnitel.net... >>> Ir dekit akmens druska be jokio jodo. >>> >>>