Labai abejoju siais dalykais: 1. Ar tikrai taip lengvai issispaudzia turinys su tuo stumokliu. 2. Ar tikrai bus greiciau, nei susukti rankomis, nes deliojima ar taip ar taip reikia padaryti. 3. Gaunamas maki diametras kiek didokas. Dideli ir stori ritineliai ne visiems patinka, nepatogu valgyti. 4. Kaip toks sudniekis, kainuoja labai brangiai. Kazkada pirkau formele Basanaviciau gatveje "Skonio studijoje" uz keliolika litu makiams daryti. Greitai nusibodo del panasiu problemu. Daug naudingesne yra speciali ryziu lopetele, prie kurios nelimpa ryziai. Su ja labai patogu deti ryzius ant nori lapo. Nesiteplioja rankos, nereikia mirkyti pirstu ir t.t. Sekantis patobulinimas buvo toks: nusipirkau didele plastikine dezute. Toki ale tazika uzdaroma :)) Isvirtus ir siek tiek atvesintus ryzius sulaistau marinatu ir sudedu vienodu sluoksniu i tazika ir suploju (suspaudziu) butent ta ryziu lopetele. Ir tada idedu atvesinti i saldytuva. Po to uztenka ta pacia lopetele "atsipjauti" tokio dydzio ryziu sluoksi kaip puse "nori" lapo. Ir viskas. Dedi sluoksni, idara, suki ir psio. Vienas ritinelis 1 minute. "unce" <info@delfi.lt> wrote in message news:ift9c6$pk4$1@trimpas.omnitel.net... > jep > > "smakas" <offline@nothing.net> wrote in message > news:ifso3l$5jj$1@trimpas.omnitel.net... >> Cia eina kalba apie ta Sushezi iranki? >> >> >> "unce" <info@delfi.lt> wrote in message >> news:ifsnnd$4vc$1@trimpas.omnitel.net... >>> Megstam sushi ir kartais pasidarom ju namuose. Ir kaip tik uzmaciau kad >>> yra >>> aparatas, kuris atseit palengvina maki sushi gamyba. Kadangi ji parduoda >>> TopShop, tai nutariau pagooglinti kitokiu aparatu ir radau nemazai. Ar >>> kas >>> nors koki nors naudojote? Kokie rezultatai? >>> >>> >>> >> >> > >