Bet tai kaip tas samagonas gali karstas buti jei jis per taip vadina "otgona" prasisuka, nu sutinku gali buti siltas, bet kad karstas tai man kazko nesitiki, ir seip kaip gali duonos kepalas kazka itakoti, ten gi kaip minimum reiketu laikyti bent para... Povilas wrote: > > > "Povilas" wrote in message news:ifsodl$61r$1@trimpas.omnitel.net... > > > "Saulius74901" wrote in message news:ifsipg$rtv$1@trimpas.omnitel.net... > Samagona bandem testuot taip. Tai tikras grudinis, kur be cukraus raugintas > raugas, duona kvepia. Sviezia, kaimiska, ka tik is peciaus...o angeliukai > tai jau tada kai ikali pasirodo ;-)) > > Kiek tiesos negaliu pasakyti,bet samagonscikai-prekiautojai porina,kad > imetus i dar karsta samane duonos kepaliuka,bet koks cukrinis,katininis > ar taburetinis samagonas patampa "ruginiu" :( > O as dabar paimsiu ir ikalsiu cierka samagono is Dzukijos :)